Eminem, en klass för sig.

Ärligt talat är jag inte så mycket för hio hop, dels hinner du aldrig sjunga med i texten, deras kläder är oftast inte så vackra och bilden av tjejer är tyvärr väldigt snedvriden.
men Eminem?
jo han har en klass för sig. jag lyssnar oavbrutet på honom idag.
han har funnits där i princip hela mitt liv, till och från. men en låt satte sig rakt i hjärtat på mig, på ett skrämmande sätt.
ärligt talat är det flickan i videon som så ger mig känlsan av, vad är det vi ska lämna till resten av världen, när jag dör, vad finns kvar av mig då?
mina kläder, mitt hus, mina pengar, men inget som egentligen säger detta är jag.
den biologiska klockan tickar men samtidigt skrämms man bort från abrn. för när vet vi att vi är mogna att skapa ett liv? det kan gå så snabbt men bli så fel iaf.
när är jag redo att bli en pappa? när kan jag med sanning i hjärtat säga att jag kan ge mitt barn en riktig uppväxt på rättvisa medel?
jag vill bli far snart, speciellt när jag pratat med en kompis som haft sin biologiska klocka tickande längre än mig. jag blir rädd att lämna världen utan att få gett tillbaka något till den.

http://www.youtube.com/watch?v=1wYNFfgrXTI&feature=channel

men med barn förändras allt, du blir "vuxen" du förlorar visa delar i ditt liv samtidigt som du vinner andra.
hur gör man valet?
och med vem ska man vara med, vem ska bli mitt barns mor?
tankar snurrar runt.

Eminem sjunger om känslor, han visar dem i sina låtar, men hur är det att leva med pressen från världen? hur kan han välja sin familj inför alla sina fans? det är vad jag vill kalla tortyr, han är trött men tvingas sjunga mer för att folket kräver det av honom..Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0