natt jobb

tänkte skriva.
ja jag lever iaf, lite mörr och seg men jag mår bra.
fått min lön så längtar hem så jag får köpa lite saker.
på min önskelista står
1 glasögon
2 körkort
3 warhammer=)

Remember The Emperor Protects!

En härlig morgon

ännu en dag på jobbet klar.
ännu en dag då man ler av iver inför nästa gång, samtidigt som ögonlocken är farligt tunga.
men jag trivs så bra, är så nöjd och inser att nattjobb är nog det jag vill jobba med resten av mitt liv(ja iaf känner jag så nu)

idag är en konstig dag, åka hem, sova, vakna sen vid 17.00 äta någon mat, åka till stan, åka till borås, jobba i 10 timmar, åka hem igen=) alltså, just nu spenderar jag tiden 18:03-11:09 på resande och arbetande fot. men det är helt okej iaf, ända ja är orolig för är att kjag knappt inte äter något. men jag ska köpa mer mat när jag får lön.

btw, kan aknske missa nästan 2000 kr på jobbet för att jag inte kan skicka in en lönelapp. får se, ska prata med chefen, för jag kan inte deras system och se om jag kan det iaf. hoppas det, 2000kr är rätt mycket liksom^^

på lördag ska jag till Jane, det ska bli jätte jätte jätte kul=) vi ska se på en film av vår humor typ och vi ska ha kramkalas=) jags er fram emot det. det är fantastiskt att se henne växa. hon blir friskare, men det är också fantastiskt att ha varit med i visa stadier i hennes liv, från svag, till stark, och växande starkare.
nåväl, nu ska jag hämta min krov och äta den, sen sova ens tund, sen åka tå, vi hörs, puss!

Remember, The Emperor Protects.

nattens tankar

jag sitter vak nu för en troligtvis döende mänsika.

det är skrämmande och spännande på samma gång, detta är en del av det jag tränats till. men även den del jag änsålänge har minst profisionell erfarenhet om. döden.

sen.. jag vill jobba med barn, inte inom psyk.
troligtvis rehabilitering tror jag, jag tror jag skulle gilla det.
har ni några andra tips?

annars så har jag börjat med warhammer fantasy igen, med den nya regelboken kom mer att gilla.
mina killar är mörkblå och rosa, jaja det låter dumt men ni ska se resultatet, de är riktigt snygga!
jag sitter förövrigt och jobbar natt, segt som attan men härligt, jag vet att jag tjänar mer på 10 timmar då jag i prinvip bara gör små saker, än att jobba 6 timmar och slita röven av mig. (ifos behöver min röv lite träning!)

På lördag ska jag träffa en väldigt trevlig tjej, vi ska se på film och umgås.
det ska bli vårat längsta möte hittils och det känns spännande.

(nu håller jag på att somna, får gå och jaga rätt på en annan personal snart)

kan någon liten ängel av er påmiona mig om att nästa gång jag byger och målar en model så ska jag fota varje steg, så ni ser hur det blir?

det var allt för mig just nu.

Remember, The Emperor Protects!

Sorry, Blame it on me

http://www.youtube.com/watch?v=ynMk2EwRi4Q

jag har länge tänkt på allt fel jag gjort.
speciellt mot er, mina vänner, vet ni vad? det är ni som får mig att andas, det är ni som får mig att inte vara en apatisk grönsak, samtidigt har jag ibland behandlat er fel. och jag skäms för det.
så jag tänker be om ursökt för det jag gjort.
jag kommer berätta lite mer..
detta är ett av de djupare inlägg jag kommer skriva just nu. men jag vill att ni ska veta att det finns mycket jag aldrig tänkt på. men som jag nu anser att detta har jag gjort fel.
jag vill säga förlåt och bli förlåten, innan den dag jag faktiskt dör.
allt kan hända så snabbt och en dag kanske jag, eller du inte längre finns.
jag ska berätta några saker som får mig att skriva detta inlägg ifall ni undrar.

1 låten. låten får mig att tänka och tänka stort, på att växa upp, lära sig av sina misstag och faktiskt ta det ansvar jag borde ta som medmäniska och vän.
2 det närmar sig snart sju år sen Malin tog sitt liv, och det skedde så plötsligt, jag vill inte hamna där igen, att jag har så mycket jag vill  säga, som jag aldrig kommer få sagt.
3 mognad. jag vill mogna och bli en bättre vän. jag är inte rädd för att erkänna mina misstag, men jag kanske är mer rädd för att inse att det som är gjort är gjort.

Här kommer saker jag vill begära ursäkt för, det som är gjort är gjort, och det kan jag inte ändra på. men jag kan be om ursäkt för det iaf.

Therese, I början av vår vänskap så var jag väldigt ensidigt tänkande och en dålig vän på många sätt, jag har skämts för det väldigt länge, men egentligen aldrig bett om ursäkt för det.
jag vill be dig om ursäkt nu.

Viktoria. jag har länge gillat dig och det vet du. och ibland har jag kanske visat det för mycket. jag ahr uppmuntrat dig till att göra slut med mikael, trots att ni har varit tillsamans så länge. jag ber om ursäkt för allt detta.

Emina. Jag ber om ursäkt ifall jag varit fel mot dig. att jag ibland inte svara på dina sms och att jag aknske inte alltid finns för dig när du är väldigt glad och pratsam. jag ska försöka bättra mig, jag ska försöka bli bättre på att vara. Jag ber om ursäkt.Jane. Jag ber om ursäkt för att mötet på Snäckan blev som det blev och skadade dig. det var inte med meningen och även om vissa saker är överkomna så skäms jag över att jag inte var en tillräckligt bra vän den gången, jag msåte bättra mig.
Jag ber om ursäkt nu.

Ambjörn. Dig har jag omedvetet gjort väldigt illa. jag har glömt dig och inte tänkt på dig så mycket som jag borde. och jag hatar det. jag har alltid haft svårt att acceptera och framförallt hantera allt. och jag skäms för att jag inte kunnat vara en bra bror för dig, jag saknar dig som fan och det finns så mycket jag borde tacka dig för. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva, och tanken på att vi knappt ens känner varandra trots att vi är blodsbröder är hjärtslitande. jag vill inte ha en bror som är en främling, jag vill att vi ska lära känna varandra, det är väl senmt påtänkt, men jag isner att jag måste försöka. Du har alltid stått ut med mig trots att jag går dig på nerverna, jag hoppas du kan ta meot min ursäkt och kanske kan vi börja jobba på det.
Jag ber om ursäkt nu.

Tomas. Jag är konflikträdd och inte speciellt rak mot dig när det gäller konflikter. det bhar många anledningar och det vet du. men du är som morfar omöjligt respektingivande ibland, och i andra omgångar helt hopplös att prata med. jag msåte försöka bättra mig så vi kan komma överrens mer och slippa ha irriterade dagar på varnadra.
en konflikt är en konflikt och den ska lösas öga mot öga för att bli bra.
Jag ber om ursäkt nu.

http://www.youtube.com/watch?v=0wU6DJ8RoT8


Sorry Blame It On Me.
frågestund!=D

okej=) detta har jag sett några göra och nu gör jag det själv..

Fråga mig vad ni vill! jag svarar öppet i bloggen lite senare=)

Kram på er.

sömnig? O_o

haha ja så kan man kalla mig, nu har jag jobbat alldeles för mycket på¨alldeles för kort tid, vilket har resulterat i att min kropp morrar och jag är sjukt trött, så där trött så man ger upp att vara trött och bara guppar på tills man för eller senare däckar.

anyhow. Någon som har någon bra Idè på vad man kan göra i borås några timmar på morgonen?
just nu vill jag abra sova men sömnen vägrar att infinna sig. jaja är inte så stressad, kan sova i 2 dagar.

vad vill ni ha för inlägg i min blogg?
vad önskar ni att se mig diskutera?
komentera så ska jag se vad jag kan göra^^

Läs tips

tips på böcker och filmer!

hej, jag vill ha tips på böcker och filmer ni sett som ni ha blivit berörda av.
skriv gärna avrför och sådär. jag vill testa nya saker och funderar på att läsa en självbiografi av någon, samtidigt som det är väldigt skrämmande, att läsa om andras smärtor, men också hur de har övervunnit alla hinder, och sedan levt för att kunna berätta det.
ge mig gärna tips om någon självbiografi! men tipsa om allt ni kan=)

jaja nog pratat.

glöm inte The Eperor Protects!

blogg oskuld

Hej alla nya läsare.

Då avr det alltså dags, jag ska ge mig in i bloggarnas träsk och bli skitig och fin=)
jag vill tacka en speciell varelse, Jane. hon tyckte jag skulle skaffa en blogg så jag gjorde det.
just nu har jag ingen anning om vad jag ska skriva men jag ska vara ärlig och säga att här kommer jag skriva om mina konflikter, räddslor och önskningar, jag kommer troligtvis skriva om känsliga änen, så det är upp till avrje läsare att ta ansvar för de ni läser.

Tack för idag och på återseende!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0